Google Home er en smart højttaler med indbygget Google Assistent, som kan hjælpe dig med at styre dit hjem, få informationer, afspille musik og meget mere. Men er Google Home udgået? Og hvad betyder det for dig, der har en eller flere Google Home-enheder i dit hjem? 

Google Home blev lanceret i 2016 som Googles svar på Amazon Echo, og siden da har den fået flere søskende i form af Google Home Mini, Google Home Max og Google Nest Hub. Men i 2020 begyndte rygterne at svirre om, at Google Home var på vej ud af markedet, og at den ville blive erstattet af en ny model med et andet design og navn. 

I september 2020 bekræftede Google så rygterne og annoncerede den nye Google Nest Audio, som er den officielle efterfølger til Google Home. Google Nest Audio har et mere aflangt og stofbeklædt design, som passer bedre ind i de fleste hjem. Den har også en bedre lydkvalitet, en hurtigere processor og en lavere pris end Google Home. 

Men hvad betyder det så for dig, der har en Google Home? Skal du skynde dig at skifte den ud med en Google Nest Audio? Svaret er nej. Google Home er stadig en fuldt funktionel smart højttaler, som kan alt det samme som før. Den får stadig opdateringer fra Google og understøtter alle de samme produkter og tjenester som Google Nest Audio. 

Google Home er altså ikke udgået i den forstand, at den er blevet forældet eller ubrugelig. Den er bare ikke længere i produktion eller til salg hos de fleste forhandlere. Hvis du allerede har en Google Home, kan du roligt beholde den og nyde dens funktioner. Hvis du vil have en ny smart højttaler fra Google, kan du overveje at købe en Google Nest Audio eller en af de andre modeller i Googles sortiment. 

Google Home er ikke død – den har bare fået et nyt navn og et nyt look. 

Se aktuelle Google Home produkter hos Google her