Google Home Max er en stor og kraftfuld smart højttaler med indbygget Google Assistent. Den blev lanceret i 2017 som en del af Google Nest-familien, men den er ikke længere tilgængelig på Googles officielle hjemmeside. Det betyder dog ikke, at den er helt udsolgt eller udgået af produktion. I denne blogpost vil vi se nærmere på, hvor man stadig kan købe Google Home Max, og hvad den har at byde på i forhold til andre smarte højttalere.

Hvor kan man købe Google Home Max?

Selvom Google Home Max ikke er til salg på Googles egen webshop, kan man stadig finde den hos nogle andre forhandlere. For eksempel har PriceRunner en oversigt over butikker, der sælger Google Home Max i Danmark.

Gå til PriceRunner

Man kan også prøve at søge efter Google Home Max på internationale webshops som Amazon eller eBay, men man skal være opmærksom på fragt- og toldomkostninger, samt om højttaleren er kompatibel med det danske elnet.

Hvad kan Google Home Max?

Google Home Max er designet til at levere en fremragende lydkvalitet med dyb bas og klar diskant. Den har to 4,5 tommer subwoofere og to 0,7 tommer tweeters, der kan justere sig selv efter rummets akustik med Smart Sound-teknologien. Den understøtter også højopløsningslyd op til 24 bit/96 kHz.

Google Home Max har også alle de smarte funktioner, som man forventer af en Google Assistent-højttaler. Man kan styre den med stemmen, spørge den om alt muligt, afspille musik fra forskellige streamingtjenester, integrere den med andre smarte enheder i hjemmet og meget mere. Man kan også parre to Google Home Max-højttalere sammen for at skabe et stereosystem.

Hvordan sammenligner Google Home Max med andre smarte højttalere?

Google Home Max er en af de største og dyreste smarte højttalere på markedet, så den er ikke for alle. Hvis man leder efter en mindre og billigere løsning, kan man overveje Google Nest Audio eller Google Nest Mini, som også har indbygget Google Assistent og god lyd.

Hvis man vil have en smart højttaler med skærm, kan man kigge på Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max, som har touchskærme og kameraer til videoopkald og hjemmesikkerhed.

Hvis man er mere interesseret i Apples økosystem, kan man vælge Apple HomePod eller Apple HomePod Mini, som har indbygget Siri og AirPlay 2. De har også en fremragende lydkvalitet og et elegant design.

Konklusion

Google Home Max er en imponerende smart højttaler med fantastisk lyd og mange funktioner. Den er dog ikke så let at finde længere, da den ikke sælges på Googles hjemmeside. Man kan stadig købe den hos nogle andre forhandlere i Danmark eller i udlandet, men man skal være opmærksom på prisen og kompatibiliteten. Hvis man vil have en mindre eller billigere smart højttaler med Google Assistent, kan man vælge mellem flere andre modeller fra Google Nest-familien.