Hvad koster Google assistant?

Google Assistant er en stemmeaktiveret assistent, der minder om Apples Siri eller Amazons Alexa. Assistenten er indbygget i de fleste nyere Android-telefoner, og i et væld af højtalere og skærme fra Google selv, og mange andre producenter.  

Google Assistant er en stemme, der taler til dig og besvarer dine spørgsmål, hver gang du siger vågne ordene “OK, Google” og “Hej, Google.” Siger du disse ord til en Google assistant enhed, og du kan kommandere Google Assistant til at læse fx en opskrift højt for dig, indstille en timer, kontrollere din kalender, give dig rutevejledninger eller styre dine smarte hjemmeenheder. 

Den billigste måde at komme i gang på 

Den billigste måde at komme i gang med Google Assistant på er ved at købe en Google Home Mini (Nu kaldet Google Nest mini). Den mindste Google Home højtaler koster omkring kr. 200.- – kr. 250.- 

Se aktuelle priser her.

Med Google Nest mini skal du ikke forvente den store musikalske oplevelse, da det er begrænset hvad den lille højtaler kan levere. Højtaleren er bedst egnet til små rum, og kan med fordel tilkobles en ekstern Bluetooth højtaler. 

Læs mere om at forbinde din Google Home enhed til en ekstern Bluetooth højtaler her

Hvor kan man købe Google Home?

Andre og mere bekostelige enheder 

Ønsker du en enhed som kan levere en bedre musikoplevelse, så skal du se på Google’s andre Home produkter.  

Google Home

Google Home Max

Læs mere om hvor du kan købe Google Assistant her ->