Info om appen:

Field Agent™ er en effekt og revolutionerende mobil applikation, der benytter crowdsourcing til indsamling af markedsinformation. Tjenesten kobler virksomheder og brands med behov for specifik information fra deres markeder, med mennesker der let kan sørge for informationen – hurtigt, let og effektivt. En win-win for begge parter.  Kilde: http://www.glnordic.com/index.php?/gln/Field-Agent/Field-Agent-Danmark

Min oplevelse:

Efter at have hentet appen (som lige nu kun kan hentes til iOS), og oprettet mig som agent havde jeg håbet på en oversigt fuld med mulige jobs. Men ak, den var tom.Beklager. Der er i øjeblikket inden ledige opgaver, som opfylder dine nuværende søgekriterier.

Så tjekker jeg lige mine søgekriterier, har valgt postnummer og så 145km omkring mig. Så burde der sku være nogle jobs! Men nu hvor appen var ret ny da jeg hentede den, tænkte jeg at jeg ville afvente.

2 dage senere kom der skam nogle jobs. Hoppede på og reserverede en.
Det var en meget simpel opgave, omkring noget salg i en kiosk. Der var nogle enkelte krav jeg skulle opfylde for at udføre opgaven, og de var tilmed godt beskrevet.

Jeg udførte opgaven og inden længe var der skam 40kr på kontoen (i appen).Efter nu at have anvendt appen i over 1 mdr, har der ikke været andre jobs i mit område. (dvs. indenfor 15km fra hvor jeg bor). Jeg tjekker gerne appen 2 gange dagligt, og afventer i spænding hver gang.

Men det ser ud til at hvis man bor i en storby, er der mulighed for at tjene lidt ekstra.

Håber at fremtiden bringe mange nye og spændende jobs til appen, så man virkelig kan mærke det.