Kom tættere på din Google assistent med en skærm

 

Hvis du ejer en Google Mini eller Google Max, så er du nok allerede vant til at interagere med din Google assistent dagligt, men til tider kommer men til kort med tale og har behov for en skærm. Det kunne være vejrudsigten eller en video præsentation af den opskrift du er ved at lave mad efter, måske endda en videosamtale.

 

Amazon har med deres Alexa-serie længe haft mulighed for at koble en skærm på assistenten, i form at deres Alexa Spot, men nu er Google kommet med deres Google Hub. Google Hub fungerer på samme måde som deres andre Google assistent enheder, dog nu med skærm.

 

Du kan se lanceringen af Google Hub her:

Jeg har endnu ikke testet enheden endnu, men du kan læse hvad Digital Trends synes om enheden her: Digital Trends

Ikke den eneste

Google er ikke de eneste som producerer digitale assistenter til deres Google assistent. Lenovo har også lanceret deres Lenovo Smart Display som på samme måde som Google Hub giver din Google assistent en skærm at interagere med. Lenovo Smart Display er endnu ikke lanceret i Danmark, men er tilgængelig i England og inden længe også i Tyskland.

 

Lenovo Smart Display kommer i to størrelser en 8” model og en 10” model. Begge modeller fra Lenovo har indbygget kamera som tillader dig at foretage videoopkald (Gennem Google Duo). Den nye enhed fra Google (Google Hub) har ikke indbygget kamera, og kan derfor ikke fortage videoopkald.

 

Techrader har testet Lenovo Smart Display, og skriver bl.a. følgende:

 

Fordele: Den visuelle brugerflade er flot og intelligent designet. Lyden er god og opkaldskvaliteten på videosamtaler gennem Google Duo er ok.

 

Ulemper: Der kan kun foretages opkald gennem Google Duo, hvis enheden står oprejst (portrait-mode), og det kan være svært at få enheden til at aktivere, hvis man ikke står direkte foran den.

 

Du kan læse mere anmeldelsen her: Techradar anmeldelse af Lenovo Smart Display